Ylvis klatrer ytterlige oppover Billboard-lista

Er nummer seks.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK: (Dagbladet): Ylvis har i dag rykket opp fra 8. til 6. plass på Billboard Hot 100-lista.

Ingen andre norske artister utenom A-ha, som var nummer én i 1985, har vært så høyt på den prestisjetunge hitlista.

I tillegg har «The Fox» karret seg inn på førsteplass over de mest streama låtene i USA.

Vokst ukentlig «Hot 100» oppdateres ukentlig og sammenfatter antall streaminger og nedlastninger for å kåre USAs mest populære låt. Den norske komikerduoens «The Fox» debuterte på listas 29. plass for en måned siden.

Uka etter, da Bård og Vegard Ylvisåker deltok på talkshowet til den populære programlederen Ellen DeGeneres i USA, bykset revelåta opp til 13. plass. I forrige uke nådde den 8. plass.

16-åring topper I dag ankom brødrene USA igjen. Denne gangen skal de delta i innspillingen av talkshowet «Late Night with Jimmy Fallon». I løpet av oppholdet skal de også på det store morgenshowet «Today Show» og bli intervjuet av storavisa New York Times.

- Hvorfor har denne låta tatt sånn av?

KLATRER FORTSATT: Ylvis' «The Fox» er nå USAs sjette mest populære låt. Her er brødreparet på iHeartRadio Music Festival i Las Vegas,for to uker siden. Foto: SCANPIX/REUTERS
KLATRER FORTSATT: Ylvis' «The Fox» er nå USAs sjette mest populære låt. Her er brødreparet på iHeartRadio Music Festival i Las Vegas,for to uker siden. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer

- Det er det ingen skjønner. Hadde man skjønt det, hadde man jo laget drøssevis av sånne, sa Ylvis-brødrene til Dagbladet på flyplassen i New York i kveld.

Det er fremdeles den newzealandske Lorde (16) med hiten «Royals» som topper Billboard-lista for andre uke på rad. Ellers er det bare Katy Perry, Miley Cyrus, Avicii og Drake som er foran nordmennene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer