NY RØD LØPER: For to uker siden var det MTV Video Music Awards, mens i dag er det tilsvarende utdeling i Asia, Mnet Asian Music Awards, som har fått Ylvis på den røde løperen.
NY RØD LØPER: For to uker siden var det MTV Video Music Awards, mens i dag er det tilsvarende utdeling i Asia, Mnet Asian Music Awards, som har fått Ylvis på den røde løperen.Vis mer

Ylvis la igjen revekostymene i garderoben, mens Psy ble hjemme

Og Paris Hilton ble målløs.

HONGKONG (Dagbladet): I ettermiddag er Mnet Asian Music Awards (MAMA) Asia World-Expo i Hongkong. Her er hele Asias musikkelite samlet, med noen vestlige innslag i miksen.

I tillegg til de asiatiske stjernene i Big Bang, som nettopp har samarbeidet med Justin Bieber, EXO og 2NE1, er blant andre Stevie Wonder, Paris Hilton, Icona Pop og Ylvis invitert til prisutdelingen.

Ylvis var tidlig ute på den røde løperen, og sprang nedover som nummer to i rekken.

- Det er så deilig å være her i Hongkong, sa Bård Ylvisåker da brødrene ble tatt opp og introdusert på scenen.

Ylvis skal gjøre en opptreden sammen med den sørkoreanske jentegruppa Crayon Pop, mens Stevie Wonder skal for eksempel synge «I Just Called to Say I Love You»  som en duett med den sørkoreanske artisten Hyorin.

Ingen Psy Det skal deles ut 19 K-pop- og 6 internasjonale priser i dag, der vinnerne blir kåret på bakgrunn av internettstemming, spørreundersøkelser, en jury, en ekspertkommité og salgsavdelingen til prisutdelingen. Til nå har over 13 millioner stemt.

Sørkoreanske Psy, som kanskje er den største stjerna her av alle, er nominert til fem av disse prisene, men vil ikke komme på utdelingen i dag.

- Han er dessverre ikke her, sier pressekontakt Cate An til Dagbladet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hilton målløs Dermed ble det ikke noen definitiv avgjørelse på hvem asiatiske jenter liker best av Ylvis og Psy. Dagbladet traff nemlig i går på en sørkoreansk jentegjeng som ikke er videre imponert over Ylvis og «The Fox», og synes at Psy er kjekkere og «Gangnam Style» er bedre.

- Ylvis? «What does the fox say»? Hah, nei, da er «Gangnam Style» mye bedre. Og Psy er mye kjekkere, sa Petal (18) til Dagbladet.

Selv om Psy droppet festen, kom Paris Hilton ned den røde løperen. Hun kunne opplyse om at hun hadde tatt på seg rødt fordi det var en populær farge i Hongkong, men at hun kom til å skifte en gang før opptredenen sin. Når hun ble bedt om å ramse opp de asiatiske artistene hun visste om, ble hun målløs.

- Øh, jeg liker en låt som heter «Bounce», meddelte hun.

IKKE HELT STØDIG: På musikken, altså. Hælene er sikkert av ypperste merke.
IKKE HELT STØDIG: På musikken, altså. Hælene er sikkert av ypperste merke. Vis mer