Ylvis lurer minibankkunder trill rundt

- Jeg er ikke Kristian!

(Dagbladet): I kveldens episode av «I kveld med Ylvis» på TVNorge får seerne et gjensyn med brødrenes talestyrte minibank, og nok en gang går uvitende minibankkunder fem på.

Når kundene forsøker å ta ut penger får de beskjed om å gi muntlige ordre, og i likhet med Ylvis' kjente talestyrte heis er det ikke så lett å få maskinen til å forstå hva man vil, eller selv å forstå instruksjonene som blir gitt.

I tillegg til å klusse det til med muntlige intruksjoner klarer heller ikke minibanken å utføre en såkalt «ansiksgjenkjenning» riktig, og en kvinnelig kunde blir registrert som Kristian Holmestrand.

- Jeg er ikke Kristian, forsøker kvinnen å forklare maskinen - uten hell.

- Vi er litt redde Ylvis-brødrene har laget mange morsomme skjult kamera-videoer, men innrømmer at de av og til er litt redde for å være for slemme.

- Å gjøre skjult kamera er utrolig gøy. Vi er litt redde for å lure gamle mennesker og gjøre minibankbesøket enda vanskeligere enn det allerede er. Men det viser seg at det oftest er de som syns det er aller mest stas når de skjønner at det er tull, sier brødrene.

I kveldens episode er «Karl Johan»-programledere Hasse Hope og Erik Solbakken gjester, i tillegg til at Truls Heggero skal synge.

- Calle mener at vi har mistet fotfestet fullstendig i løpet av USA-turen vår, og har visstnok tenkt å vise noen klipp som underbygger dette, forteller brødreparet.

Hele programmet kan du se på TV Norge i kveld klokken 21.30.

Flere Ylvis-klipp ser du på dbtv!