Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Ylvis»-Magnus har sengeproblemer

Får råd av fulle folk.

I kveld er Bård og Vegard Ylvisåker tilbake med nye krumspring, stunt og gjester på TV Norge.

Trøbbel med senga Med på laget er som vanlig også sidekick Magnus Devold, som blir utsatt for de merkeligste utfordringer.

I kveld får han problemer med senga, som kollapser midt på natta.

- Jeg bare våknet midt på natta av at senga hadde kollapset, helt uten videre. Da hadde jeg valget mellom å ikke sove eller få råd til å lage en ny seng. Jeg kunne jo ikke kjøpe en seng klokka tre på natta, sier han. 

I pysjen går han ut på gata for å få råd av tilfeldige folk på Karl Johan - som ikke alle virker helt edru - men han mottar i hvert fall tips på hvordan han skal bygge seg en ny seng. Se klippet over.

- Jeg grep tak i de første folka jeg fant og fikk veldig gode råd. Det virket som de hadde gjort det før, for de virket veldig sikre på alt fra materialer til mål, sier Devold til Dagbladet.

- I ett med naturen Devold forteller at han har beholdt den hjemmesnekra senga, og mener han aldri har sovet bedre om natten.

- Den er helt fantastisk og enormt stor. Jeg føler meg veldig i ett med naturen i den senga, sier han.

Han vil absolutt anbefale folk der hjemme til å lage sin egen seng.

- Det burde de absolutt! Det er bare å følge denne oppskriften, så er nattesøvnen sikret, sier han.

Se klippet over.

Gjester i kveldens program er Ane Dahl Torp og Bjørn Eidsvåg.