Ylvis mot amerikansk tv-karriere

Samarbeider med tv-gigant om nytt konsept.

MOT USA: Ylvis jobber med konsept for amerikansk TV. Her er Vegard (t.v) og Bård Ylvisåker etter opptreden på MTV EMA 2013 i Amsterdam. Foto: Endre Vellene
MOT USA: Ylvis jobber med konsept for amerikansk TV. Her er Vegard (t.v) og Bård Ylvisåker etter opptreden på MTV EMA 2013 i Amsterdam. Foto: Endre Vellene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ylvis har det siste året gjort seg bemerket i de fleste av verdens land med gigasuksessen «The Fox». I tillegg til nær en halv milliard YouTube-visninger har låta sendt brødrene land og strand rundt, til en rekke TV-programmer og sceneshow.

Nå kan brødrene Ylvisåker nærme seg en karriere på amerikansk TV, melder film- og tv-bloggen Filter i dag.

Røpet samarbeid Tv-giganten Lionsgate samarbeider nemlig med Ylvis om utviklingen av et nytt konsept. Det fortalte Lionsgate-styreleder Kevin Beggs fra scenen under tv-messen MIPCOM i franske Cannes.

Det var mens han snakket om utviklingen av en tv-serie basert på Jo Nesbøs «Hodejegerne» at Beggs røpet samarbeidet med bergensbrødrene.

- Vi er interessert i skandinaviske humortalenter også. Vi gjør noe i samarbeid med Ylvis-brødrene, sa Beggs fra scenen.

Ylvis er tause Lionsgate Television Group har de siste årene stått bak TV-suksesser som «Weeds» og «Nurse Jackie». Aller mest kjent er nok likevel «Mad Men», som er inne i sin syvende sesong. Serien har hittil innkassert 15 Emmy-priser.

Ylvis selv har lite å si om hintene fra Lionsgate.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer