<strong>SUKSESS:</strong> Bård og Vegard Ylvisåker opplever stor suksess med «The Expensive Jacket Tour». Nå kommer de også med et nytt Stargate-samarbeid, røper produsent Mikkel Eriksen. Foto: Sjur Stølen
SUKSESS: Bård og Vegard Ylvisåker opplever stor suksess med «The Expensive Jacket Tour». Nå kommer de også med et nytt Stargate-samarbeid, røper produsent Mikkel Eriksen. Foto: Sjur Stølen Vis mer

Ylvis og Stargate kommer med ny låt

- Vi må gjøre noe helt annet enn «The Fox».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ylvis og Stargate kommer til å gjenta suksessamarbeidet fra «The Fox». Det sier produsent Mikkel Eriksen, som sammen med Tor Erik Hermannsen utgjør produsentduoen med en rekke store hits på CV'en. 

- Jeg kan ikke si hva det er, men det kommer noe nytt veldig snart. Vi gleder oss veldig, sier han til Adressa.

Eriksen sier at målet på ingen måte er å gjenta den noe overraskende hitlisteerobringen de fikk til med den første låta. 

- Det er umulig å gjøre noe lignende igjen, så vi må gjøre noe helt annet. Men det blir humor, sier han til avisen.

- De har ordentlige låter Intervjuet ble gjort under Olavsfestdagene, hvor Bård og Vegard Ylvisåker hadde brakt «Ylvis - The expensive jacket tour» til Borggården og 3000 begeistrede tilskuere. 

- Jeg synes de leverer bra. Det som er unikt med Ylvis er at de har ordentlige låter, de synger bra og bandet låter bra, men når du leser tekstene må du bare le, sier Eriksen om brødreparets kvaliteter.

- Stargate ble mest overrasket Samarbeidet mellom Ylvis og Stargate startet som en vennetjeneste. Brødrene kom i kontakt med den norske produsentduoen etter å ha blitt spurt om å lage et innslag til en førtiårsdag. Som en gjenytelse spurte de om Stargate kunne produsere ei låt for dem. 

- Vi tenkte at de sikkert ville si nei. Men så sa de ja, har Vegard Ylvisåker sagt til Dagbladet om avtalen.

Stargate så ikke hiten komme i det hele tatt. 

- De ble mest overrasket av alle. De ringte fra New York og lurte på hva i helvete det var for noe etter å ha sett et nyhetsinnslag på Fox News. De syntes det var helt sykt, sier Ylvisåker. 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer