«Ylvis» skal gjeste enda et amerikansk tv-show

Skal intervjues på stort amerikansk morgenshow.

HIT-SUKSESS:  «Ylvis»-brødrene Bård og Vegard Ylvisåker drar snart tilbake til USA og skal blant annet intervjues av Jimmy Fallon og Carson Daly.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
HIT-SUKSESS: «Ylvis»-brødrene Bård og Vegard Ylvisåker drar snart tilbake til USA og skal blant annet intervjues av Jimmy Fallon og Carson Daly. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ylvis-brødrenes mye omtalte megahit «The Fox» har gjort gutta til en internasjonal snakkis, og har sikret dem plass på gjestelista til amerikanske talkshowverter som Ellen DeGeneres og Jimmy Fallon.

Nå kan Dagbladet avsløre at nok en kjent amerikansk tv-personlighet har sikret seg de norske gutta i stolen, nemlig Carson Daly på NBCs «Today Show».

Populært morgenshow Carson Daly er et svært kjent radio og tv-fjes i USA, og har hatt suksess som programleder for musikkprogrammet «The Voice» og sitt eget program «Last Call with Carson Daly».

Nylig gikk han over til å bli programleder for NBCs «Today Show», som er et svært populært morgenshow på amerikansk tv.

Brødrenes amerikanske debutopptreden foran et publikum skjedde imidlertid på festivalen iHeartRadio i Las Vegas. Ylvis var kveldens overraskelsesartister og framførte «The Fox» på MGM Grand Arena som et innslag mellom opptredenene til Chris Brown og Katy Perry. Også Paul McCartney, Miley Cyrus, Maroon 5, Muse, Queen og Elton John var trekkplaster under Las Vegas-festivalen. 

Kritisk fase «The Fox»-musikkvideoen har nå fått nærmere 95 milioner visninger på YouTube. Medieviter Magnus Brøyn har tidligere uttalt til Dagbladet at Ylvis-hiten er inne i «en kritisk fase» nå om den virkelig skal bli stor i USA.

- Det at de nå drar tilbake til USA er helt avgjørende for hvor stor suksess denne videoen blir. De er nødt til å dra ned dit for å utnytte interessen mens den er på topp.

Musikkjournalist Asbjørn Slettemark er enig i at det er viktig å være til stede om du ønsker å lykkes i det amerikanske markedet.

- Tilstedeværelse er ekstremt viktig i den bransjen Ylvis jobber i, spesielt i USA. Den sjansen de har fått er absolutt helt unik, og de har et potensial til å nå bredere ut enn hva de har gjort hittil. Det er fremdeles mange i USAs befolkning som ikke vet hvem Ylvis er, så de har mye å vokse på, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer