Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ylvis skal opptre med et av årets heteste sørkoreanske jenteband

- Forbereder en scene som aldri har blitt sett før.

KONTINENTALT SAMARBEID: Ylvis og Crayon Pop skal gjøre en opptreden sammen under Mnet Asian Music Awards neste uke. Foto: NTB Scanpix
KONTINENTALT SAMARBEID: Ylvis og Crayon Pop skal gjøre en opptreden sammen under Mnet Asian Music Awards neste uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Neste uke drar Ylvis til Hong Kong for å opptre på Asias største TV-sendte musikkshow, Mnet Asian Music Awards (MAMA).

På en pressekonferanse i Hong Kong i dag ble det offentliggjort at Ylvis skal gjøre en spesialopptreden sammen med den sørkoreanske jentegruppa Crayon Pop.

Opptredenen blir fra asiatisk hold betegnet som et innslag som det er knyttet høye forventninger til.

- Vi forbereder en scene som aldri har blitt sett før, sier MAMA-sjef Ahn So Yeon.

Topplassering Det er ikke blitt offentliggjort spesifikt hvordan denne opptredenen blir.

- Vi vet ingenting om hvilken låt de skal opptre med, sier pressekontakt Cate An.

Tidligere år har det også blitt gjort samarbeid mellom vestlige og asiatiske artister i MAMA-sammenheng. I fjor var det B.O.B og Seo som sto på scenen sammen, mens i 2011 var det Snoop Dogg og 2NE1 som forente sine musikalske evner.

Også Stevie Wonder og svenske Icona Pop ble offentliggjort som musikkinnslag på prisutdelingen.

Crayon Pop nådde topplasseringen på Billboards koreanske singelliste tidligere i sommer med låta «Bar Bar Bar», som på grunn av sin merkelige musikkvideodans ble sammenlignet med Psys «Gangnam Style». Gruppa er også nominert til to priser under MAMA-prisutdelingen.

Ylvis-manager Jørgen Thue ser fram til Asia-turen.

- Det er stas å bli invitert til et av Asias største TV-show og Ylvis gleder seg til å ta med revekostymene til Hong Kong. «The Fox» har vist seg å være en låt også for de store anledninger, sier han.

God mottakelse Ylvis har tidligere vært i USA og setter i helga kursen til London for å opptre på BBC-innsamlingsaksjonen «Children In Need», før turen går helt til Asia.

Axel Hyge i Warner Music Norge, som koordinerer «The Fox» på det internasjonale markedet, sier at Asia allerede har tatt godt i mot Ylvis.

- De har fått en veldig god mottakelse i Asia så langt, med gode plasseringer både på iTunes og lokale utsalgssteder og strømmetjenester. «The Fox» har ligget som nummer én på Itunes-lista i både Malaysia og Sri Lanka. Når det er sagt, tror jeg det fortsatt er en del å hente på det asiatiske markedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media