Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ylvis skal på den amerikanske versjonen av «Skal vi danse»

Rett til USA igjen etter Asia, ifølge Dagbladets kilder.

FRA ASIA TIL USA - IGJEN: Vegard og Bård Ylvisåker poserer foran skyskraperne i Hong Kong. Foto: Jonas Pettersen
FRA ASIA TIL USA - IGJEN: Vegard og Bård Ylvisåker poserer foran skyskraperne i Hong Kong. Foto: Jonas Pettersen Vis mer

HONG KONG (Dagbladet): Ylvis er denne uka i Hong Kong i Asia for å opptre på Mnet Asian Music Awards, Asias største TV-sendte musikkshow som skal vises i 94 land.

De siste to månedene har de i tillegg gjort opptreder hos talkshowverten Jimmy Fallon i New York, MTV Video Music Awards i Amsterdam og BBC i London. Og jetsetlivet kommer til å forstette.

Etter å ha lagt Hong Kong for sine føtter, setter de, ifølge Dagbladets kilder, kursen tilbake til USA og Los Angeles for å gjøre en opptreden i forbindelse med den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», kalt «Dancing With the Stars», neste uke.

Det har ikke lyktes Dagbladet i å få en kommentar fra TV-selskapet ABC som sender programmet eller Ylvis' management.

TV-showet er inne i sin 17. sesong og har i år hatt et snitt på over 13 millioner seere. Forstkommende mandag er selve finalesendingen, der «High School Musical»-stjernen Corbin Blue, komikeren Bill Engvall, Ozzy-sønn Jack Osbourne og «Glee»-skuespiller Amber Riley skal kjempe om topplasseringen.

Men først er de altså i Hong Kong, hvor de skal opptre på samme scene som blant andre Stevie Wonder under Mnet Asian Music Awards på fredag.