FRA ASIA TIL USA - IGJEN: Vegard og Bård Ylvisåker poserer foran skyskraperne i Hong Kong. Foto: Jonas Pettersen
FRA ASIA TIL USA - IGJEN: Vegard og Bård Ylvisåker poserer foran skyskraperne i Hong Kong. Foto: Jonas PettersenVis mer

Ylvis skal på den amerikanske versjonen av «Skal vi danse»

Rett til USA igjen etter Asia, ifølge Dagbladets kilder.

HONG KONG (Dagbladet): Ylvis er denne uka i Hong Kong i Asia for å opptre på Mnet Asian Music Awards, Asias største TV-sendte musikkshow som skal vises i 94 land.

De siste to månedene har de i tillegg gjort opptreder hos talkshowverten Jimmy Fallon i New York, MTV Video Music Awards i Amsterdam og BBC i London. Og jetsetlivet kommer til å forstette.

Etter å ha lagt Hong Kong for sine føtter, setter de, ifølge Dagbladets kilder, kursen tilbake til USA og Los Angeles for å gjøre en opptreden i forbindelse med den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», kalt «Dancing With the Stars», neste uke.

Det har ikke lyktes Dagbladet i å få en kommentar fra TV-selskapet ABC som sender programmet eller Ylvis' management.

TV-showet er inne i sin 17. sesong og har i år hatt et snitt på over 13 millioner seere. Forstkommende mandag er selve finalesendingen, der «High School Musical»-stjernen Corbin Blue, komikeren Bill Engvall, Ozzy-sønn Jack Osbourne og «Glee»-skuespiller Amber Riley skal kjempe om topplasseringen.

Men først er de altså i Hong Kong, hvor de skal opptre på samme scene som blant andre Stevie Wonder under Mnet Asian Music Awards på fredag.