Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Yoko Ono tror Beatles-spill vil skape fred

Har «utrolig legende vibrasjoner».

|||Yoko Ono tror det nye Beatles-musikkspillet vil bidra til å skape fred i verden.

Den 76 år gamle enken etter John Lennon har lovprist «The Beatles: Rock Band», som ble gitt ut tidligere denne måneden, fordi det forener musikk og kunst og skaper «utrolig legende vibrasjoner».

- Jeg tror at spill er den nye revolusjonen. I begynnelsen skapte de bølger med musikken sin; med dataspillet skal vi skape en planet med musikk og kunst. Begge har legende vibrasjoner, og med den vibrasjonen kan vi skape den verdenen vi alltid har ønsket oss, en verden i fred, sier Ono.

Når det gjelder hennes eget liv, håper Yoko Ono at hun blir glemt så snart hun er død.

- Det som blir skrevet om meg i avisene er vanligvis oppspinn. Med pressen må du lære deg å lese mellom linjene. Jeg bryr meg ikke om at jeg blir glemt. Hvis jeg skal bli husket for det som er blitt skrevet om meg, hvorfor da bli husket i det hele tatt, sier hun i et intervju med den britiske avisa The Observer.

(NTB)

GIR FREDEN EN SJANSE: Yoko Ono. Foto: REUTERS/Toby Melville/SCANPIX
GIR FREDEN EN SJANSE: Yoko Ono. Foto: REUTERS/Toby Melville/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling