Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Young Neils

I forrige uke spilte Neil Young og Crazy Horse i Oslo. Fikk du ikke med deg originalen da, får du nesten en ny sjanse denne uken.

Neil Young fikk toppkarakter av Dagbladets anmelder for sin konsert i Oslo Spektrum. Antagelig var de «unge Neils» tilstede for å hente inspirasjon. Denne uka tar de nemlig arven opp nok en gang, og hyller sommeren med sine versjoner av storebrors materiale.

Lars Lillo-Stenberg, Jørn Christensen, Palle Krüger og Per Vestaby er alle kompromissløse rockere hver for seg. Når de allierer krefter, blir de Young Neils. Deres tradisjonsrike Lille-julaften konserter på Rockefeller er etterhvert å regne som legendariske.

Denne uka retter de nesa mot «norske artisters feriekoloni» - Gamle Ormelet på Tjøme, og holder to konserter. Noen kilometer fra Verdens Ende ligger det gamle herskapshuset og tidligere pensjonatet i idylliske omgivelser.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling