Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

YouTube-stjerna Zoe (25) tok bilde av en tilfeldig mann. To år seinere begynte folk å reagere

Postet bilde av verdenskjent musiker.

TOK BILDE AV VERDENSBERØMT GITARIST: YouTube-stjerna Zoella skaper nå overskrifter to år etter at hun hadde tok noen bilder på en strand i Brighton. Foto: Luke MacGregor / Reuters
TOK BILDE AV VERDENSBERØMT GITARIST: YouTube-stjerna Zoella skaper nå overskrifter to år etter at hun hadde tok noen bilder på en strand i Brighton. Foto: Luke MacGregor / Reuters Vis mer

(Dagbladet): Det er snart to år siden den britiske vloggeren og YouTube-stjerna Zoe Sugg (25) publiserte et bilde av en mann, som var ute og luftet hunden sin, på Instagram.

- Jeg tok dette bildet av en tilfeldig mann og hunden hans og andre bilder på stranda i solnedgangen i dag! skrev hun i teksten som fulgte bildet.

Verdenskjent gitarist Til tross for at Sugg, som er kjent under navnet Zoella, har en stor tilhengerskare på Instagram, skulle det altså gå nesten to år før det kom fram at mannen på bildet ikke akkurat er hvem som helst.

Ifølge The Telegraph var det Jamie East som på Twitter påpekte at den mannen bloggeren har fanget med kameralinsen, er den verdenskjente Pink Floyd-gitaristen David Gilmour.

Han er av magasinet Rolling Stone utropt til en av verdens beste gitarister gjennom tidene, og bandet har solgt over 250 millioner album.

Suggs lille blemme får nå folk over hele verden til å trekke på smilebåndet og saken er omtalt i en rekke medier. Den er også blitt en snakkis på både Twitter og Instagram.

Forsvarer bloggeren Også Gilmours nærmeste familie har fått med seg det nå mye omtalte bildet.

- Min datter gjorde meg nettopp oppmerksom på denne «tilfeldige mannen» hos Zoella, skriver kona Polly Samson på Twitter og linker til bildet.


Hun forsvarer også Sugg mot dem som har kritisert henne for å ikke kjenne igjen gitaristen på bildet.

- Den tilfeldige mannen ante ikke hvem denne tilfeldige unge saken var heller, skriver hun.

Sugg har hittil ikke kommentert hendelsen.