Ypperlig dramatikk

Ken Follett leverer 1101 sider som kan bli sommerens murstein av underholdning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ukas bokanmeldelser.

BOK: Den er så stor og tung at du knapt kan ha den som håndbagasje på flyet, men trenger du en velvoksen og underholdende roman til sommerferien, så er «I all evighet» et ypperlig valg. Dessuten varer den, med sine 1101 sider, i all evighet (i hvert fall i tre uker).

Ken Follett har aldri skrevet noen fortsettelser på bøkene sine, og selv om «I all evighet» foregår på samme sted og i samme miljø som storsuksessen «Stormenes tid», har han flyttet handlingen omtrent hundre år fram i tid, til rundt midten av 1300-tallet, og dermed er persongalleriet splitter nytt.

Lidenskap

«Stormenes tid» fra 1989 er Ken Folletts mest solgte og populære roman. Den handlet om byggingen av katedralen i Kingsbridge i England, og var en helt annerledes historie enn det leserne var vant til å få fra ham. Follett var kjent som forfatter av spennende og intense thrillere, men her hadde han kastet seg ut i en tusen sider lang historisk roman, med hovedtemaer som arkitektur, religion og riddere, og med et persongalleri som var drevet av sterke følelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer