Foto: Nintendo Det nye Zelda-spillet skal ifølge Nintendo bli mer nøyaktig i sverdkampene.
Foto: Nintendo Det nye Zelda-spillet skal ifølge Nintendo bli mer nøyaktig i sverdkampene.Vis mer

- Zelda blir ferdig tidlig i 2011

Produsenten bak det neste Zelda-eventyret med gode nyheter for utålmodige eventyrere.

||| «The Legend of Zelda: Skyward Sword» ble omsider vist frem på sommerens E3, selv om det meste gikk galt da den legendariske spillskaperen Shigeru Miyamoto inntok scenen for å sparke i gang Nintendos pressekonferanse med en livedemonstrasjon av dette etterlengtede Wii-spillet.

Alt Nintendo har sagt så langt om lanseringsplanene, er at det neste Zelda skal ut i løpet av 2011. Slike rause tidsrammer har en tendens til å være dårlig nytt for fansen som ikke kan vente med å få hendene i et forestående spill, men Nintendo har ikke tenkt å tøye tålmodigheten:

Spillet kan nemlig dukke opp på nyåret 2011, om man tar produsent bak «The Legend of Zelda: Skyward Sword» bokstavelig.

- Fundamentet vi har nå er veldig solid, sier Eiji Aonuma til Official Nintendo Magazine på spørsmål om utviklingen er i rute.

Tidlig 2011, det er det vi sikter mot, fortsetter Aonuma.

De mest optimistiske Zelda-fans hadde i forkant av E3 håpet at vi ville få en annonsering om at «Skyward Sword» kommer i løpet av 2010. Det til tross for at Nintendos USA-sjef, Reggie Fils-Aime, i november 2009 sa at man ikke regnet med å ha spillet klart til 2010

Som det femtende Zelda-spillet i den klassiske serien, vil «Skyward Sword» basere seg tungt på Wii MotionPlus-teknologien, ekstrautstyret som gjør Wii-kontrollerne mer følsomme og presise.

Dette skal gi den som spiller mer nøyaktige sverdkamper. Link oppdager en dag dette magiske sverdet som fører han til en ny, ukjent verden som styres av onde makter. Link kan også bruke sverdet for å transportere seg frem og tilbake, i tillegg inneholder det svarene på hvorfor disse to verdenene i utgangspunktet ble skilt fra hverandre.