NYE FARER:  Kaptein Jack Sparrow møter nye farer i den nye Pirates of the Caribbean-filmen som har premiere i mai til neste år. Her fra den andre filmen i serien; Dead Man's Chest. Foto: Stella
NYE FARER: Kaptein Jack Sparrow møter nye farer i den nye Pirates of the Caribbean-filmen som har premiere i mai til neste år. Her fra den andre filmen i serien; Dead Man's Chest. Foto: StellaVis mer

Zombier, havfruer og supermodeller

Alle tre får du møte i Pirates of the Caribbean 4

||| (Dagbladet): Den fjerde filmen i «Pirates of the Caribbean»-sagaen skal nå kinoene i mai til neste år.

På helgens tegneseriemesse Comic-con ble en teaser for filmen sluppet.

Farer I teaseren møter vi piraten Jack Sparrow - i skuespiller Johnny Depps skikkelse. Med sin sedvanlige flaske rom i hånden slipper piraten opptil flere hint om filmens handling.

- Det blir varierte og betydelige farer langs veien, inkludert - men ikke begrenset til - zombier, «cutthroats», havfruer og den onde, men livlige Penélope Cruz, sier kapteinen i teaseren.

Supermodell Filmen skal regisseres av Rob Marshall, som blant annet er kjent for musikalene «Chicago» og «Nine». På rollelista finnes naturligvis Johnny Depp og latinobaben Penélope Cruz, men også mer ukjente fjes.

Tidligere i sommer meldte couriermail.com at den australske supermodellen Gemma Ward (22) har kapret en rolle som havfrue i filmen.

Ungdomskilden? Ward har jobbet som modell helt siden hun var 14 år gammel, og har vært på coveret av motemagasinet Vouge flere ganger. Dette blir ikke Wards debut på filmlerretet, hun har tidligere spilt mot både Liv Tyler og Toni Collett.

I «Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides» møter Sparrow en kvinne fra sin fortid; Cruz i rollen som Angelica. Piraten er usikker på om det er kjærlighet, eller om hun er på jakt etter den sagnomsuste «Fountain of Youth» - «Ungdomsfontenen».

- Du har kanskje hørt hvisking og rykter om at Kaptein Jack Sparrow samler sammen et mannskap for å forsøke å finne «Ungdomsfontenen», sier Sparrow i teaseren.

MODELL:  Supermodell Gemma Ward skal spille havfrue i den nye filmen. Foto: Scanpix
MODELL: Supermodell Gemma Ward skal spille havfrue i den nye filmen. Foto: Scanpix Vis mer

- Absolutt ikke sant! Selvsagt ikke, fortsetter piraten, men resten av teaseren tyder på noe ganske annet.

18. mai 2011 har filmen planlagt norgespremiere.

-

PIRAT:  Penélope Cruz spiller piratbabe i den nye Pirates of the Caribbean filmen. Foto: Scanpix
PIRAT: Penélope Cruz spiller piratbabe i den nye Pirates of the Caribbean filmen. Foto: Scanpix Vis mer