Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Zwart filmer med Douglas og Tyler

CANNES (Dagbladet): Harald Swart skal regissere Michael Douglas og Liv Tyler i «One Night at McCool's». Endelig har nordmannen fått sitt første Hollywood-oppdrag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Zwart reiste til Los Angeles for å lage komedien «Disaster Area» i fjor, men prosjektet ble skrinlagt og Zwart fortsatte som reklamefilmmaker.

Svart komedie

Nå er det klart for Hollywood-debuten og ikke hvilken som helst debut heller: Michael Douglas er etablert som en av USAs største mannlige stjerner, smellvakre Liv Tyler er blant dem som stiger hurtigst akkurat nå.

- Filmen er en svart komedie om hvilken makt kvinner har over menn og hvordan forskjellig mennesker kan se forskjellig på virkeligheten, sier Zwart til The Hollywood Reporter.

Tyler spiller Jewel Valentine, en kvinne som snur opp ned på livet til flere menn i løpet av én natt, hvorav Douglas spiller en av dem, Leo Burmeister.

Magi

- Denne filmen beviser at en ung regissør og etablerte stjerner kan gjøre magi sammen, sier Scott Greenstein, direktør i produsentselskapet USA Films.

Harald Zwart har bare laget en spillefilm før, den svenskproduserte «Hamilton» som kom ut til relativt gode kritikker i fjor.

<B>FILMER MED STJERNER:</B> Harald Zwart skal snart begynne innspillingen av «One Night at McCool's».
POPULÆR:</B> Vakre Liv Tyler er en av de mest populære skuespillerne i USA for tida. Du husker henne kanskje fra 'Armaggedeon' der hun spilte mot Bruce Willis.