Zwart klar for halvengler og onde demoner

Harald Zwart blir regissøren når populær englefantasybok skal bli film - og forfatteren jubler.

ENGLEKLAR KAR: Suksessbokserien "The Mortal Instruments" av Cassandra Clare skal filmatiseres, og det blir norske Harald Zwart som skal prøve å feste engle- og demonuniverset fra første bok til lerretet.   Foto: Nina Hansen , Dagbladet
ENGLEKLAR KAR: Suksessbokserien "The Mortal Instruments" av Cassandra Clare skal filmatiseres, og det blir norske Harald Zwart som skal prøve å feste engle- og demonuniverset fra første bok til lerretet. Foto: Nina Hansen , Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag ble det annonsert at det er den norske regissøren Harald Zwart som skal regissere filmversjonen når første bok av suksessbokserien «The Mortal Instruments»  skal over på lerret. Det medler det amerikanske filmnettstedet Deadline.com.

Demoner og halvenglerSerien som beveger seg inne science fiction - og fantasysjangeren, er skrevet av den amerikanske forfatteren Cassandra Clare. Bok én i fictionserien, «The Mortal Instruments: City of Bones» inneholder alt fra halvengler til demoner. Zwart er kjent for filmer som nye «Karate Kid», «The Pink Panther 2», «One Night at McCools» og, her hjemme, «Lange Flate Ballær».

Forfatteren jubler I kveld fikk MTVs nettsted Hollywoodcrush kontakt med forfatteren Cassandre Clare, som er overmåte fornøyd med valget av regissør, selv om han ikke har fantasyerfaring fra tidligere.

- Harald er fantastisk. Jeg har fløyet til LA for å møte ham, produsenten og screenwriteren. Harald har mer energi enn noen jeg har møtt, sier forfatter Clare.

Hun roser ham for å ha møtt henne full av interesserte spørsmål rundt universet og karakterene i bøkene hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.