Zwart vurderer «Karate Kid»-endring

Skaper ny bloggstorm.

I NY VERSJON: «Karate Kid» skal spilles inn på nytt, med Harald Zwart ved roret. Det er imidlertid ikke sikkert at tittelen blir den samme.
I NY VERSJON: «Karate Kid» skal spilles inn på nytt, med Harald Zwart ved roret. Det er imidlertid ikke sikkert at tittelen blir den samme. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Harald Zwarts holder for tiden på med å planlegge en slags reinnspilling av «Karate Kid», med Will Smiths sønn Jaden i hovedrollen.

Filmen har allerede fått en del bloggjuling av fans av den originale filmen, som føler av Zwart og Sony Pictures tukler med en klassiker.

Engasjementet rundt filmprosjektet er enda en gang klart, når det ble avslørt at det slett ikke er sikkert filmen blir hetende «Karate Kid».

Fra karate til kung fu?I et intervju med 3 News i New Zealand fortalte nemlig Jackie Chan, som spiller Mr. Miyagi, nemlig følgende:

- De vil ikke kalle den «Karate Kid» lenger. De vil kalle den «Kung Fu Kid».

Sitatet ble plukket opp flere blogger, blant annet Cinemablend som mente en navneendring ville vært rart med tanke på den sterke merkevaren «Karate Kid» er.

Samtidig ville «Kung Fu Kid» være gode nyheter for alle fans av den originale filmen:

- Da blir det lettere å bare ignorere filmen, og late som om den ikke har noe med originalen med Ralph Macchio å gjøre, skriver den profilerte filmbloggen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer