Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Zwarts nye stjerne

Harald Zwart kommer til Fredrikstad i helikopter i dag. Copilot er Frankie Muniz fra «Agent Cody Banks».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LOS ANGELES (Dagbladet): - Ja, Frankie kommer. Det er stort. Nå blir han foreviget i sement på Fredrikstads Walk Of Fame, sier Harald Zwart, som sammen med Muniz ankommer den nye medieparken i byen i helikopter for å inspisere ungdommer som har vært i en slags treningsleir for spesialagenter. Seinere lørdag vil filmen vises i byens kinosaler samtidig for nesten 1000 mennesker. Deretter fortsetter festen i Gamlebyen.

Harald Zwart gleder seg foran festforestillingen for filmen, som er på kino i Norge 4. juli. Det gjør garantert også Frankie Muniz, som for nordmenn flest er et ubeskrevet blad som skuespiller.

Komfortabelt

Nå gjør han en god figur i hovedrollen i vår egen Harald Zwarts James Bond-film for tenåringer, «Agent Cody Banks».

- Harald hadde alle ideene, og visste akkurat hvordan alt i filmen skulle gjøres. Da er det komfortabelt å komme på filmsettet, sier Muniz, som måtte ha mye trening for rollen. Resultatet er at han gjør de aller fleste stuntene selv i filmen.

Usikker

Muniz spiller en usikker, ung mann som ikke vet helt hvordan han skal takle det motsatte kjønn i filmen, og han innrømmer at han i virkeligheten heller ikke er helt sikker på hvordan han skal te seg sammen med jenter.

- Jeg kan snakke til ei jente, men jeg kan ikke introdusere meg selv. Jeg er fortsatt for reservert, sier Muniz, som har hatt en kjæreste det siste året. Nå er det midlertid slutt.

- Vi har vært sammen hele tida, og det ble intenst, sier Muniz, som ikke har gått på vanlig skole på fem år. Mellom tv- og filmjobber får han privat undervisning, og han ville ikke ha byttet med noen, sier gutten fra planet Hollywood.

UNG HELT: Frankie Muniz (17) har blitt stjerne i USA etter suksessen med tv-showet «Malcolm in the middle» og i hovedrollen «Agent Cody Banks». I dag kommer han til festforestillin g for filmen i Fredrikstad i helikopter sammen med filmens regissør, Fredrikstads Harald Zwart. Muniz jobber med «Agent Cody Banks 2» nå, en film Zwart sa nei til, da budsjettet ikke samsvarte med Zwarts ambisjoner for filmen.<!--/BTEK0--><!--BTEK1-->