Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Zyklon

Breibeint og storslått norsk death metal.

CD: Etter at Emperor valgte å legge sin symfoniske black metal i skuffen, tok gitarist Samoth nytt ladegrep og fortsatte sitt kreative virke under banneret Zyklon. Debuten «World Ov Worms» rendyrket den brutale dødsmetalen som gjorde band som Deicide og Morbid Angel til ekstremmetalstjerner på slutten av 80-tallet. Tross godt håndverk, skortet det på særpreget. På «Disintegrate» snuser Samoth på hele sin karriere. De primitive rett-i-strupen-låtene er der fremdeles, men arrangementene er mer raffinerte og orkestrerte, mens instrumenteringen og vokalarbeidet er betraktelig mer utbrodert. Hør bare på det briljante åpningssporet «In Hindsight» . Selv om Emperor for tiden er stablet på beina, er det gledelig å konstatere at Zyklon har funnet sin stemme og har etablert seg som en viktig bidragsyter innen norsk ekstremmetal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling