Annonsørinnhold

Aller

Kurs på dagbladet.no

Vi vet at kosthold og ernæring er et tema som opptar våre lesere. Vi har derfor sammen med gode kursholdere og eksperter satt sammen et knippe kurs som skal kunne passe deg uansett hvilken retning du ønsker å ta. Kursene er enkle å gjennomføre, eller bruke som utgangspunkt for inspirasjon til å komme i gang. Du har tilgang til kursinnholdet i 4 måneder fra kjøpsdato.

Følg kursene eller plukk opp tipsene

Kursene vi har funnet er enten for den langsiktige endringen, som Veganer i 28 dager eller Varig vekttap, i disse vil du finne knep og hacks for å løse utfordringene som har stoppet deg før. De vil hjelpe deg med å finne den rette motivasjonen du kan bruke for å komme deg over kneika de gangene du møter den. Kurset som heter Brenn fett er satt sammen for deg som vet at du trenger et skippertak for å komme i gang og kombinerer ulike 3 forskjellige planer hvor man kombinerer kosthold og trening. Når du har kommet i gang kan det være lurt å supplere med ett av de to først nevnte kursene for å bygge en langsiktig endring.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer