Slik kan nordmenn spare 4,25 milliarder i rentekostnader

Slik kan nordmenn spare 4,25 milliarder i rentekostnader

Christoffer Liven | 27. nov 2020

Tjenesten er:

● Gratis

● Uforpliktende

● En søknad som sparer deg tid og du får tilbud fra opptil flere banker.

Søk om refinansiering her

Hvor mye kan man spare?

Hvor mye du kan spare avhenger av hvilke betingelser du har på lånet eller lånene du har i dag. Det er ikke uvanlig med kredittkortgjeld, og du kan spare mye på refinansiere gjelden i et lån uten sikkerhet.

Har du 150.000 i kredittkortgjeld kan du spare over 30.000 kroner ved å flytte gjelden til et lån uten sikkerhet. Den vanligste renten på kredittkort i Norge er 21,96%. Gjennom å refinansiere kan du få en rente fra 6,81% og det er gratis og uforpliktende å søke.

Flere fordeler med å refinansiere

Renten på lånene du har, din økonomi og hvordan bankene vurderer deg som låntaker endrer seg jevnlig. Derfor lønner det seg å sjekke om du kan få bedre rente på lånene du har ofte.

I tillegg til lavere rente er det flere fordeler med å refinansiere.

Senk månedlige utgifter

Med en lavere rente vil kostnadene forbundet med lånet bli lavere. I tillegg kan man søke om lengre nedbetalingstid. Dette er viktig for å senke de månedlige kostnadene.

Samle smålån

Siden bankene ofte gir lavere rente til høyere lånebeløp kan du spare mye på å samle smålån, for eksempel produkter kjøpt på avbetaling, til ett større lån. I tillegg blir du kvitt doble gebyrer som følger med hvert enkelt lån.

Bedre kontroll over økonomien

Når du samler lån og kredittgjeld får du bedre oversikt over økonomien. Med bare én faktura i måneden er det enklere å ha oversikt.

Våre samarbeidspartnere

Er godkjent av Finanstilsynet, noe som vil si at de følger Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis. Dette innebærer at de stiller en rekke krav til deg som søker, som krav til alder, betalingsevne og betalingshistorikk.

Når du søker lån gjennom en av tilbyderne på denne siden sendes søknaden videre til flere banker samtidig. Du får det beste lånet blant disse. Å søke lån gjennom en finansagent sparer deg altså for både tid og penger.

Søk om refinansiering her

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig. Nedbetalingstiden er fleksibel, fra 1 til 15 år. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 7,90% til 19,90%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, totalt: 140256. (må kun inn hvis ikke renteeksempel bildet er med i selve content saken)

I denne artikkelen
  • Tjenesten er:
  • Hvor mye kan man spare?
  • Flere fordeler med å refinansiere
  • Senk månedlige utgifter
  • Samle smålån
  • Bedre kontroll over økonomien
  • Våre samarbeidspartnere