Integrere: Når to mennesker møtes og blir glad i hverandre, ønsker de gjerne at alle skal se skjønnheten i den diamanten de har funnet. De ønsker å integrere sin kjæreste i sin flokk. Illustrasjonsfoto: Nina Buday / Shutterstock / NTB Scanpix
Integrere: Når to mennesker møtes og blir glad i hverandre, ønsker de gjerne at alle skal se skjønnheten i den diamanten de har funnet. De ønsker å integrere sin kjæreste i sin flokk. Illustrasjonsfoto: Nina Buday / Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

13 gode råd for alle som elsker en som har barn fra før

Det er ikke alltid en god relasjon mellom barn og steforeldre. Slik fikk pappas nye kjæreste en stor plass i hjertet mitt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

En morgen sto jeg opp, klar til å legge siste hånd på denne helgas spalte. Men da jeg satte meg til for å skrive skjønte jeg at jeg ikke kunne formulere de setningene jeg hadde planlagt, for tankene mine gikk i en helt annen retning.

Jeg tenkte på henne som hadde bursdag den dagen, men som jeg i år ikke kunne ringe. Snart er det gått ett år siden jeg snakket med henne for siste gang. Hun er ikke lenger her på jorda.

Det er ikke gitt at man savner sin forelders samboer eller ektefelle så dypt som jeg savner henne. For både gjennom mitt yrke og gjennom personlige erfaringer vet jeg godt at det langt fra alltid er en god relasjon mellom barn og ste­foreldre.

Når to mennesker møtes og blir glad i hverandre, ønsker de gjerne at alle skal se skjønnheten i den diamanten de har funnet. De ønsker å integrere sin kjæreste i sin flokk. Det er helt naturlig.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn