18 gode vinnyheter

I morgen er det igjen klart for nyhetsslipp av vin på Vinmonopolet. Vi smakte flere bra røde, men kvaliteten på hvitvin var dårlig.

ENORM REGION: Franske Languedoc-Roussillion er verdens største vinregion. Den dekker middelhavskysten og fjellandskapet fra Pyreneene ved spanskegrensa i vest til Rhônedalen og Provence i sør. Foto: AFP/PASCAL GUYOT
ENORM REGION: Franske Languedoc-Roussillion er verdens største vinregion. Den dekker middelhavskysten og fjellandskapet fra Pyreneene ved spanskegrensa i vest til Rhônedalen og Provence i sør. Foto: AFP/PASCAL GUYOT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Så fylles polhyllene igjen med vinnyheter. Juli måned burde bety mye hvitt, men det er de røde som dominerer i antall.

Ufriske hvitviner Polet har fokusert på verdens største vinregion: Languedoc-Roussillon. Den er mer enn dobbelt så stor som hele Australia i mengde vinmark og antall liter vin. Polet forteller selv om friskere viner med sunn og solmoden frukt, og gode jordsmonnsviner.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer