<strong>MISTET PAPPA OG EKTEMANN:</strong>  Helle (24), Jon Christen (19) og Marit (54) fulgte terroraksjonen i In Amenas tett for snart ett år siden. Foto: JØRN H. MOEN
MISTET PAPPA OG EKTEMANN: Helle (24), Jon Christen (19) og Marit (54) fulgte terroraksjonen i In Amenas tett for snart ett år siden. Foto: JØRN H. MOEN Vis mer

40 mennesker ble drept da bevæpnede terrorister tok seg inn i gassanlegget i In Amenas

Hjemme sitter familien til Hans M. Bjone og forbereder seg på julefeiring. Uten pappa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Magasinet): - Uten Hans blir det ei spesiell jul.

Marit Røken Bjone (54) står i dagligstua på familiegården i Brandbu på Hadeland, og ser utover frosne jorder. Det er desember, kornavlingen er i hus, takket være gode naboer. Hun kaster et blikk på skatollet, på alle familiebildene, ett av dem er av ektemannen i oransje arbeidsjakke.

Litt bortenfor, i sofaen ved tv-en , satt familien og var hjelpeløse tilskuere til gisseldramaet som mannen hennes, faren til Jon Christen (19) og Helle (24), var fanget i 16. januar. Det er snart ett år siden.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer