540 kilo fett skal slankes bort fra 18 kvinner og menn

Bli med på FatCamp.

DOM OVER SEG SELV: - Folk sier jeg trenger å gå ned noen kilo. De behøver ikke si det. Jeg vet, sier Alexandra Pallesen Nilsen (24), en av 18 deltakere på pionerprosjektet FatCamp. På dag 2 var hun i bassenget før klokka åtte om morgenen. 

Foto: Siv Johanne Seglem
Bildetekst:Fatcamp
Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
DOM OVER SEG SELV: - Folk sier jeg trenger å gå ned noen kilo. De behøver ikke si det. Jeg vet, sier Alexandra Pallesen Nilsen (24), en av 18 deltakere på pionerprosjektet FatCamp. På dag 2 var hun i bassenget før klokka åtte om morgenen. Foto: Siv Johanne Seglem Bildetekst:Fatcamp Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De er på vei til seters for å bli slanke. En dagligvarebutikk-innehaver, en økonom, de tre barnehageassistentene og den sykmeldte butikkmedarbeideren, pensjonisten og den arbeidsledige, kokken, flyvertinnen og lastebilsjåføren, skoleeleven og den uføretrygdede, regnskapsføreren, verkstedmannen, ferjedama, IKEA-jenta og kranbilføreren som er komiker på si. De er i alderen 18 til 68 og har i snitt 25 kilo, noen opp mot 40 kilo, for mye.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.