72 prosent takler skilsmisse helt fint

Folk legger seg ikke ned og griner.

GÅR SOM OFTEST BRA: Folk flest klarer seg fint gjennom en skilsmisse og over 70 prosent rapporterer at de kom seg igjennom det uten å få mentale problemer. Illustrasjonsfoto: Dagbladet
GÅR SOM OFTEST BRA: Folk flest klarer seg fint gjennom en skilsmisse og over 70 prosent rapporterer at de kom seg igjennom det uten å få mentale problemer. Illustrasjonsfoto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| RETT ETTER 9/11 uttalte flere forskere seg om de psykiske konsekvensene terrorangrepet ville få. Det var ikke småtteri. I en undersøkelse ble det hevdet av 44 prosent av alle amerikanere ville slite med posttraumatiske stresslidelser.

Anslagene fra helsevesenet i byen gikk ut på at rundt 25 prosent av byens innbyggere ville trenge terapi etter den traumatiske opplevelsen. SLIK BLE DET IKKE. En undersøkelse utført psykologiprofessor George Bonanno viser at 53 prosent av dem som var inne i tvillingtårnene da flyene krasjet i dem, var så å si uberørt av hendelsen seks måneder etter.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer