«Å få dopet ut av kroppen er verre enn alt annet jeg har opplevd»

René Kristiansen (34) tror ikke han hadde vært i live i dag uten alle fengselsoppholdene.

Forsøkt tidligere: - Jeg har forsøkt å bli rusfri tidligere, men da har jeg alltid ramlet tilbake, sier René Kristiansen. Foto: MORTEN RAKKE
Forsøkt tidligere: - Jeg har forsøkt å bli rusfri tidligere, men da har jeg alltid ramlet tilbake, sier René Kristiansen. Foto: MORTEN RAKKE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jeg satte mitt siste skudd i taxien 1. juni 2015, på vei til rusbehandling. Jeg ville bare vekk, vekk fra nervene og det jævla tankekjøret. Jeg hadde ikke noe liv, alt var svart, innvendig var jeg død allerede.

Kroppen var så nedkjørt at jeg kollapset. Jeg våknet fire dager seinere. Å få dopet ut av kroppen er verre enn alt annet jeg har opplevd, heroinabstinenser overgår alt, det er bare dem som har vært der selv som forstår hvor jævlig det er.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer