Du leser nå Dagbladet Pluss

«Å, så smart du er blitt i det siste!» Når hørte du det sist? Ikke? Akkurat

Heller smart enn pen.

OPPTATT AV DET YTRE:  Mens vi blir mer og mer opptatt av å fikse på det ytre, blir hva som faktisk rører seg bakenfor masken, ikke på langt nær verdsatt like høyt. Foto: COLOURBOX
OPPTATT AV DET YTRE: Mens vi blir mer og mer opptatt av å fikse på det ytre, blir hva som faktisk rører seg bakenfor masken, ikke på langt nær verdsatt like høyt. Foto: COLOURBOXVis mer

MAGASINET (Dagbladet): «Å, så smart du er blitt i det siste!»

Når hørte du det sist? Ikke? Akkurat, nei. Mens vi blir mer og mer opptatt av å fikse på det ytre, blir hva som faktisk rører seg bakenfor masken, ikke på langt nær verdsatt like høyt.

En av de største «nyhetene» i høst - tro det eller ei - er at filmstjernen Renée Zellweger har fikset på utseendet sitt. Hollywood er langt unna, men likevel nærmere enn man kanskje skulle tro.

Ut fra mengden av avisoppslag, ukebladreportasjer og blogginnlegg å dømme, kan man få inntrykk av at man tilhører en utdøende minoritet hvis man ikke har rettet på byste, rumpe, lår, legger, hake, nese, ører og øyenbryn og -lokk. Fjernet fett og satt inn proteser. Løftet og strammet på slappansiktshud, eller i det minste fått injisert litt Botox i ny og ne.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.