Å selge mat med multiresistente bakterier er en forbrytelse

Noe helt særegent smakløst.

NOE Å FRYKTE? Nordmenn konsumerer omlag 20 kilo kylling hver i året. Artikkelforfatter Erling Dokk Holm mener det er grunn til å frykte at kjøttet kan inneholde multisresistente bakterier. Foto: ADRIAN ØHRN JOHANSEN
NOE Å FRYKTE? Nordmenn konsumerer omlag 20 kilo kylling hver i året. Artikkelforfatter Erling Dokk Holm mener det er grunn til å frykte at kjøttet kan inneholde multisresistente bakterier. Foto: ADRIAN ØHRN JOHANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

På 1960-tallet var den opphøyet, elsket for sin milde og fyldige smak, «kjøttet er meget fint og velsmakende», som det står i Gyldendals store kokebok fra 1960.

En gang i løpet av 1970-tallet ble den grillet og satt pris på for sin kraftfulle karakter av grillmarinade og sprøtt skinn.

Men etter 20 år på et evig grillspyd innerst i butikken falt den i unåde. Den var blitt for stor, for vulgær og for billig.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer