Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Å tenne på smerte

For fem år siden ble sadomasochisme fjernet som diagnose i Norge. Fortsatt holder mange sine seksuelle preferanser skjult for omverdenen.

SJEF: - Hvis motparten virkelig klarer å komme inn i hodet ditt og spille på de rette strengene, så vil ikke smertene du blir påført være av den typen som du skriker «au» for, sier «Petter». Her er han den underdanige sammen med «Tone», som er den dominante. Foto: PAUL PAIEWONSKY/DAGBLADET
SJEF: - Hvis motparten virkelig klarer å komme inn i hodet ditt og spille på de rette strengene, så vil ikke smertene du blir påført være av den typen som du skriker «au» for, sier «Petter». Her er han den underdanige sammen med «Tone», som er den dominante. Foto: PAUL PAIEWONSKY/DAGBLADET Vis mer

- Går det bra med deg?

«Petter» nikker.

Nærmest som en dirigent svinger hun den svarte pisken taktfast over «Petters» rygg. 20 ganger. 30 ganger. Klask. Klask. Klask.

Så stopper det.

«Tone» stryker «Petter» rolig over øvre ryggparti med håndflata. Legger hodet tett inntil den tunge kroppen foran henne.

- Det er viktig med omsorg i etterkant av en slik seanse. Man har et ansvar for at begge «lander», sier hun.

Stereotypisk

Magasinet befinner seg denne februardagen i en leilighet utenfor Oslo sentrum. Vintermørket har bredt seg over betongblokkene. To etasjer ned, og ut mot gateplan er det lite som sladrer om at det her inne foregår noe utenom det vanlige.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?