Abort kan stoppe helsereformen

Forsikringsselskap mente 41-åring måtte bære fram dødssykt foster. Abortkrangel kan stoppe den amerikanske helsereformen.

"FÅ LOVENE DERES BORT FRA MIN LIVMOR": Det er tittelen på dette bildet, som er tatt av en abort-forkjemper og lagt ut på Flickr. Foto: bitchplzCREATIVE COMMONS
"FÅ LOVENE DERES BORT FRA MIN LIVMOR": Det er tittelen på dette bildet, som er tatt av en abort-forkjemper og lagt ut på Flickr. Foto: bitchplzCREATIVE COMMONS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

|||• Les også: Senatets forslag til helsereform fremlagt.

 - I MAI 2008 fant mannen min og jeg ut at jeg var gravid. I august fikk vi den verste beskjeden blivende foreldrene kan få. «Vi beklager, barnet ditt har anencefali», en defekt der hjernen ikke dannes. Det er 100 prosent dødelig for barnet. Om barnet bæres fram vil babyen dø innen timer, de fleste er dødfødt, og mange dør i livmoren.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer