Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Aggresjonen gjorde at Haakon Rønning (26) fant talentet sitt

«16 år gammel så jeg vennene mine suse videre i livet, mens jeg ikke hang med lenger.»

PROFFKARRIERE: I mai reiser Haakon Rønning til Finland som proffspiller og trener for junior- og kvinnelaget til klubben Kouvola Indians.
PROFFKARRIERE: I mai reiser Haakon Rønning til Finland som proffspiller og trener for junior- og kvinnelaget til klubben Kouvola Indians. Vis mer

Hadde skolen oppdaget tidligere at jeg hadde dysleksi, ville nok mye vært annerledes. For jeg er jo ikke dum. Jeg var sterk i mange fag, men å få ordene ned på papiret, og forstå det som sto der, var problemet. Lærerne tok hensyn ved å gi meg slakk og mindre lekser.

Det funket på barneskolen, men ikke på videregående. Den sparsommelige karaktersummen min hadde gitt meg innpass på musikklinja på Manglerud, men allmennfagene sendte meg ut av skolen etter bare noen måneder. 16 år gammel så jeg vennene mine suse videre i livet, mens jeg ikke hang med lenger. Det gikk på selvfølelsen løs.

Som Kampen-gutt spilte jeg selvfølgelig fotball på Vålerenga, men jeg var dårlig. Stor og kalvbeint, med en kropp som vokste raskere enn de andres. Da laget begynte å toppes i 13-års alderen, var det ikke gøy lenger. Jeg sluttet, men ikke å drive med sport var heller ikke et alternativ. Jeg trengte noe annet, men hva?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

6 MÅNEDER*

KUN I HELGA

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr 180 kroner for et halvt år. 0,33 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449,-/6 mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

ÅR

795 kr

(2,18 kr per dag)

KJØP ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 795 kr for et år. 2,18 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (795 kr/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449kr/6mnd) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (55kr/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?