Aksel Hennie skjønner folk som sliter med spiseforstyrrelser. I perioder er han farlig nær selv

Nok en gang skal han ned i vekt.

Høstens tv-fjes: Med storsatsingen «Nobel» blir Aksel Hennie å treffe på hundretusenvis av norske skjermer de neste ukene. -Det største og viktigste som har hendt meg i karrieren min så langt, sier han sjøl om serien. Foto: Agnete Brun
Høstens tv-fjes: Med storsatsingen «Nobel» blir Aksel Hennie å treffe på hundretusenvis av norske skjermer de neste ukene. -Det største og viktigste som har hendt meg i karrieren min så langt, sier han sjøl om serien. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Joda, Aksel Hennie kan kunsten å gjøre entré.

Det er tidlig morgen og idyll på grøntområdet ytterst på Tjuvholmen. Et par damer med hunder i praktisk håndveske-størrelse utveksler høflighetsfraser, en gruppe asiatiske turister spaserer rolig forbi på lang rekke og himmelen er høy og blå, fjorden stille. Hadde dette vært en film, hadde «Morgenstemning» av Grieg ligget pent på lydsporet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer