- Aldri følt meg så liten

Sophie Elise om da hun ble utsatt for hevnporno vinteren for tre år siden.

VISSTE: Sophie Elise visste allerede da hun var seks-sju år gammel at hun ville bli en person folk kom til å snakke om.
VISSTE: Sophie Elise visste allerede da hun var seks-sju år gammel at hun ville bli en person folk kom til å snakke om.Vis mer

– Det er det farlige med internett. Du kan bruke det til å bli sykt smart. Men så kan du bruke det til å bli så jævlig dum også.

Ute var det en av disse gustengrå, nesten desperat usexy vinterdagene på Østlandet som ikke noe Instagram-filter i verden kan redde, og Sophie Elise Steen Isachsen, Norges største rosablogger og influencer, satt i baksetet i en lite glamorøs – om enn ganske driftssikker – stasjonsvogn og fektet med armene.

– Jo, men det har blitt helt håpløst. Folk sitter der og skaper seg sitt eget verdensbilde. Jo da, en skal være kritisk til det man leser og alt det der, men nå finner man absolutte sannheter i helt syke ting, og avfeier alle fakta som ikke passer med bildet sitt. Jeg mener, hva tjener man egentlig på å advare mot global oppvarming? Det er jo ingenting. Mens man har alt å vinne på å si at den ikke er menneskeskapt. Da er det jo bare er å pumpe opp all den oljen man klarer, da.