Alene på topp

Karen Espelund (48) er dårlig på taklinger. Var det derfor hun måtte gå av som generalsekretær i Norges Fotballforbund?

- HAR LEVERT: Hun startet karrieren som midtbanespiller på Trondheims-Ørn, utdannet seg til samfunnsviter, ble kultursjef i Selbu kommune, leder av bystyresekretariatet i hjembyen Trondheim, styremedlem i NFF, visepresident siden 1996, generalsekretær siden 1999, leder av det europeiske fotballforbundets kvinnekomité 2007-2009. - Dette blir sannsynligvis mottatt med litt overraskelse internasjonalt. For jeg vet at jeg har levert i ti år, sier hun.
- HAR LEVERT: Hun startet karrieren som midtbanespiller på Trondheims-Ørn, utdannet seg til samfunnsviter, ble kultursjef i Selbu kommune, leder av bystyresekretariatet i hjembyen Trondheim, styremedlem i NFF, visepresident siden 1996, generalsekretær siden 1999, leder av det europeiske fotballforbundets kvinnekomité 2007-2009. - Dette blir sannsynligvis mottatt med litt overraskelse internasjonalt. For jeg vet at jeg har levert i ti år, sier hun. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— Jeg må bare si at TV2 var her i morges, det er derfor jeg ser så nysminka ut, begynner Karen Espelund.

— Jeg ser ikke egentlig sånn ut.

Da hun våknet opp denne søndagsmorgenen, kikket hun ut av loftsvinduet i eneboligen sin på landlige Eiksmarka i Bærum, registrerte at det hadde blitt væromslag, og begynte å bekymre seg for gressmatta på Ullevaal stadion, som hun alltid gjør når det er regn i lufta.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer