Alex Rosén: - Selv i likestillingens tid må vi fortsette å dyrke gutterollen

Småtterier som prolaps og podagra stopper ikke Alex Rosén fra å danse Cha-cha-cha og diskutere likestilling.

VEKTTAP:  Siden starten av «Skal vi danse» har Alex Rosén gått ned ti kilo. Og vil seerne ha ham med lenger, blir det enda mer. Foto: Agnete Brun
VEKTTAP: Siden starten av «Skal vi danse» har Alex Rosén gått ned ti kilo. Og vil seerne ha ham med lenger, blir det enda mer. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

–Altså, hvis jeg hadde måttet bøye nakken, så hadde det vært ille. Fryktelig ille.

Alex Rosén kommer rett fra dagens firetimers treningsøkt på dansegulvet, og er så entusiastisk som … ja, som bare Alex Rosén kan være.

Han har parkert bilen i en busslomme utenfor Hotell Bristol midt i Oslo, og nettopp blitt ettertrykkelig klemt av Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen. Og ønsket «lykke til». Siden starten av august har det handlet om «Skal vi danse» for eks-stuntreporteren, program-lederen, standupkomikeren, musikeren og forfatteren Rosén. Hele uka, dag og natt, har det gått i trening og pugging av fiffige dansetrinn og krevende kombinasjoner.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer