Alexander den store

Med en blanding av uærbødig humor og militær presisjon har teaterregissør Alexander Mørk-Eidem skapt supersuksesser i Norge og Sverige.

ÉN FOR ALLE OG ALLE FOR ÉN:  Instruktør Alexander Mørk-Eidem har kokt i hop en versjon av «De tre musketerer» som er ganske langt fra klassikeren. Til det har han fått god hjelp av åttitallspop - samt av Robert Skjærstad, Benjamin Helstad, Henrik Rafaelsen og Mattis Herman Nyquist. Foto: PAUL PAIEWONSKY / DAGBLADET
ÉN FOR ALLE OG ALLE FOR ÉN: Instruktør Alexander Mørk-Eidem har kokt i hop en versjon av «De tre musketerer» som er ganske langt fra klassikeren. Til det har han fått god hjelp av åttitallspop - samt av Robert Skjærstad, Benjamin Helstad, Henrik Rafaelsen og Mattis Herman Nyquist. Foto: PAUL PAIEWONSKY / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Hvis jeg ikke hadde hatt det moro på jobb, ville jeg funnet på noe annet å gjøre. Da hadde jeg ...

Alexander Mørk-Eidem klarer ikke si mer før han bryter sammen i latter. Det er ikke første gang i løpet av de siste timene. På scenen i Folketeateret holder ensemblet på å øve på den store avslutningsscenen til «De tre musketerer», men unisone latterkuler bremser framdriften. Det er kanskje ikke så farlig, da sjefen for det hele er den som ler oftest og mest.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer