<strong>Valgkamp:</strong> For Thorvald Stoltenberg er det å delta i valgkamp noe av det viktigste og fineste i politikken. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
Valgkamp: For Thorvald Stoltenberg er det å delta i valgkamp noe av det viktigste og fineste i politikken. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

Alle bør stemme: I år bør vi gjøre det for å begrense ulikhetene i samfunnet

Ulikheter mellom mennesker er et farlig virus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Å delta i valgkamp er for meg noe av det viktigste og fineste i politikken: Du får prøvd standpunktene og holdningene dine, og du kommer i kontakt med langt flere mennesker enn til daglig. Begge deler inspirerer meg.

Min første valgkamp var før kommunevalget i 1963. Jeg var politisk sekretær for Halvard Lange og reiste land og strand rundt med ham og Alf Prøysen. Halvard snakket, Alf spilte og sang, og jeg hadde ungdoms­appell.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer