- Alt er tapt. Jeg er blitt en av gutta

Det som ikke skulle skje, har skjedd. Min største frykt her i livet er ikke lenger en vond klump i magen, men ett hundre prosent hardcore virkelighet. Jeg er blitt en av gutta, skriver Magasinets Thomas Karlsen.

GRILLING: En populær ting blant gutta. ILLUSTRASJON: Heiko Junge / NTB Scanpix
GRILLING: En populær ting blant gutta. ILLUSTRASJON: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det som ikke skulle skje, har skjedd. Min største frykt her i livet er ikke lenger en vond klump i magen, men ett hundre prosent hardcore virkelighet.

Jeg er blitt en av gutta.

Ikke en av disse som sitter og jazzer med Mannegruppa Ottar, eller bruker ukedagene til å brygge komplisert øl i kjelleren, og helgene til å drikke komplisert øl i en kjeller som en gang var et mekanisk verft. Jeg er heller ikke blant dem som sluker alt av artikler om nazigull, eller ønsker seg verktøy eller – grøss – gadgets til jul. I det hele tatt har jeg ingen som helst interesse for noe som helst som hører hjemme i redskapsskjul, garasjer eller hyllene på Clas Ohlson. Det finnes ingenting som gjør meg mer deprimert enn synet av en flatpakket kommode fra IKEA – det måtte i så fall være IKEA-varebilen som kjører av gårde igjen, uten å ha satt sammen faenskapet for meg. Jeg liker for så vidt å se fotball på TV, men utover det er det få ting jeg gjør som noen vil anse som veldig karete. Dette har aldri vært et aktivt valg, men når det er sagt: Ettersom åra har gått, har denne avfeingen av maskuline interesser blitt mer militant i tonen og noe jeg har gått og slått meg litt på brystet over. I overført betydning, åpenbart, og når ingen ser meg.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer