Alt for damene

Hva er det egentlig med investor Christian Ringnes og kvinnfolk?

LER AV KRITIKKEN:
Kritikere mener skulpturparken kan føre til flere kunder og mer klingende mynt i kassa på Ekebergrestauranten, som Ringnes eier. - Hvis det hadde vært fullt absolutt hele tida, ville jeg kanskje tjent ti millioner på det. Og det skal jeg liksom bruke 300 millioner for å få til?
 Foto: Jacques Hvistendahl
LER AV KRITIKKEN: Kritikere mener skulpturparken kan føre til flere kunder og mer klingende mynt i kassa på Ekebergrestauranten, som Ringnes eier. - Hvis det hadde vært fullt absolutt hele tida, ville jeg kanskje tjent ti millioner på det. Og det skal jeg liksom bruke 300 millioner for å få til? Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For bare noen dager siden sto rundt 40 aktivister og miljøvernere her, holdt hender og ropte «la skogen leve». Nå er det stille. Et par nyhogde trestubber er det eneste som vitner om bråket rundt kvinneskulpturparken i Ekebergskogen.

Hovedpersonen i skulpturparkstriden kommer kjørende inn på parkeringsplassen i en bulket Mercedes og trer ut av bilen med skinnkoffert i hånda - eller «ekvivalenten av ei dameveske», som han kaller det selv.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer