Alt om min kone

Det kan være utfordrende nok å være gift med Shabana Rehman. Martin Gaarder (44) har i tillegg laget dokumentarfilm om kona si.

VÅGESTYKKE: Mange har spurt Shabana Rehman Gaarder om å få lage en dokumentar om henne. Og fått nei. - Denne filmen kunne ikke blitt laget av noen andre enn Martin. Han har stått på den andre siden av kamera og involvert seg med alle følelsene sine, og den likeverdigheten og tilliten er avgjørende. Jeg hadde ikke turt å vise alle sidene, all den sårbarheten, til noen som ikke sto meg så nær, sier standupkomikeren.Foto: SIGURD FANDANGO
VÅGESTYKKE: Mange har spurt Shabana Rehman Gaarder om å få lage en dokumentar om henne. Og fått nei. - Denne filmen kunne ikke blitt laget av noen andre enn Martin. Han har stått på den andre siden av kamera og involvert seg med alle følelsene sine, og den likeverdigheten og tilliten er avgjørende. Jeg hadde ikke turt å vise alle sidene, all den sårbarheten, til noen som ikke sto meg så nær, sier standupkomikeren.Foto: SIGURD FANDANGO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Å lage en sånn film som dette er litt som å være krigsfotograf: Du må dra langt av gårde for å finne storyen din, og du må alltid være klar til å skyte, fordi ting skjer når du minst venter det. Du trenger kanskje ikke skuddsikker vest, men du trenger hjelm av og til.

Martin Gaarder (44) smiler og kikker på kona si som sitter i sofaen i den lille stua i Brooklyn. Shabana Rehman fniser tilbake. Ekteparet holder seg stort sett for seg selv her ute. De har sin egen døgnrytme, og når vi foreslo å komme klokken ti om morgenen, tenker Shabana i sitt stille sinn at «det er jo da vi går og legger oss igjen». Det er juni, det er 2009, og Martin Gaarder har snart brukt et år av livet sitt på å filme kona si.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer