Foto: NINA/HANSEN, Dagbladet
Foto: NINA/HANSEN, DagbladetVis mer

Amerikamåten

Ser du stjerner etter en tur på Onkel Donald, er det ikke nødvendigvis Michelin-stjerner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

-Kafé, restaurant, bar, klubb, treffe- og sjekkested - Onkel Donald ligger midt i Oslo og er flerbruks så det holder.

Kjøkkenet har vel aldri vært den største attraksjonen her, men når onkelen nå varter opp med en Craig Whitson-komponert amerikansk meny, hører jeg at min indre «rib-eye steak & pecan pie»-stemme kremter nysgjerrig, sa Robinson.

-Jo da, det er mye fristende grill- og barbecuemat på spisekartet. Men jeg kan ikke helt fri meg fra følelsen av å sitte i et lokale der andre ting enn middagsservering har lagt hovedpremissene for planløsning og interiør, sa Fredag.

-Litt kafé, en tøtsj av diner, mer effektivt enn egentlig inviterende til kulinarisk høytid, men pytt-pytt. Gi meg barbecuereker etter New Orleans-oppskrift og en «Pulled Pork Plate», og smaker det så godt som det ser ut på menyen, skal ikke jeg mase om interiøret. Hva skal du ha?

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn