Amerikanerne elsker det. Her gir Viestad deg oppskriften

Slik lager du pannekake med lønnesirup, og dessert med iskrem med lønnesirup, nøtter og bacon.

MYE GODT: - Amerikanerne følger det gamle munnhellet om at «for mye av det gode er helt vidunderlig», skriver Andreas Viestad. Foto: Mette Randem
MYE GODT: - Amerikanerne følger det gamle munnhellet om at «for mye av det gode er helt vidunderlig», skriver Andreas Viestad. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På høsten kommer turister fra hele USA – og noen fra andre deler av verden – hit til denne utkanten av trygge og litt kjedelige Massachusetts for å se det spektakulære fargespillet når bladene skifter farge.

Nå er trærne golde og gråbrune, bakken er gråbrun og tørr og det blåser en gråbrun, gold og tørr vind som skjærer gjennom marg og bein og etterlater seg et tynt støvlag overalt. Det er så kjipt som en vårdag kan være, akkurat i den iskalde, håpløse tida før det begynner å spire.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer