Amerikanerne elsker det. Her gir Viestad deg oppskriften

Slik lager du pannekake med lønnesirup, og dessert med iskrem med lønnesirup, nøtter og bacon.

MYE GODT: - Amerikanerne følger det gamle munnhellet om at «for mye av det gode er helt vidunderlig», skriver Andreas Viestad. Foto: Mette Randem
MYE GODT: - Amerikanerne følger det gamle munnhellet om at «for mye av det gode er helt vidunderlig», skriver Andreas Viestad. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På høsten kommer turister fra hele USA – og noen fra andre deler av verden – hit til denne utkanten av trygge og litt kjedelige Massachusetts for å se det spektakulære fargespillet når bladene skifter farge.

Nå er trærne golde og gråbrune, bakken er gråbrun og tørr og det blåser en gråbrun, gold og tørr vind som skjærer gjennom marg og bein og etterlater seg et tynt støvlag overalt. Det er så kjipt som en vårdag kan være, akkurat i den iskalde, håpløse tida før det begynner å spire.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer