Amerikansk Fish Chowder

4 porsjoner.

400 g torskefilet i store terninger 100 g bacon i terninger 1 stor grovhakket løk 1/2 ts kajennepepper 4 poteter i terninger 1 boks maiskorn (ca. 200 g) 1 boks hakkede tomater (400 g) 4 dl fiskebuljong Salt og pepper fra kvern Lettrømme. Stek baconet lysebrunt. Rør inn løk og kajenne, og stek videre til løken er brun. Tilsett poteter og halvparten av buljongen. La det koke ca. 8 minutter. Ha i maiskorn, tomater og resten av buljongen. Kok opp. La fisketerningene få trekke sammen med det øvrige i ca. 5 min. Smak til med salt, pepper og ev. kajenne. Server rykende varmt i varme, dype tallerkener med en skje rømme i. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Foto: Eksportutvalget for fisk