Åndelig føde

Ekte intellektuelle spiser i stim.

IN NATURA: Sild i all enkelhet - med varme poteter, rødbeter, kapers, sennep, revet pepperrot og rugbrød. Får du tak i god spekesild, er det lite du trenger å gjøre.
IN NATURA: Sild i all enkelhet - med varme poteter, rødbeter, kapers, sennep, revet pepperrot og rugbrød. Får du tak i god spekesild, er det lite du trenger å gjøre. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| JEG MISTENKER KOKKEN Tore Namstad for å ha vært ute etter å gjøre et poeng da han satt den herlig klingende retten «Sild og potet» på menyen på Kafe Oslo.

Namstad har nemlig ofte et polemisk-pedagogisk poeng med maten sin. I flere tiår har han vært en iherdig forkjemper for ujålete mat, noe som ofte har vært litt av en Sisyfosoppgave all den tid han også er en av Oslos mest ettertraktede kokker og støtt og stadig har endt opp bak grytene på alt annet enn ujålete steder.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer