Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Andreas Viestad: - Slik gjør du for å få til det aller beste påskelammet

- Har du tid, råd, ork og interesse som er lik min: Skaff deg én, to eller tre bakerovner. Det vil du ikke angre på.

Bæ, bæ, lille lam: Bruker du bakerovn til å lage lammesteik, blir den skikkelig brunet, ja, nesten svidd i kantene. Akkurat slik den skal være. Foto: Mette Randem
Bæ, bæ, lille lam: Bruker du bakerovn til å lage lammesteik, blir den skikkelig brunet, ja, nesten svidd i kantene. Akkurat slik den skal være. Foto: Mette Randem Vis mer

Jeg vil komme med litt fakta om den perfekte lammesteika. «Slik gjør du for å få til det aller beste påskelammet», kommer jeg til å begynne. Dette vil være informasjon som for så vidt er korrekt, men som det like fullt er lett å hate, som gjør at du får lyst til å kaste den første steinen, rope «korsfest» og «snobb», eller bare snu deg oppgitt bort.

Verden, og da kanskje særlig matverden, er full av besserwissere og elitister som forventer at alle andre skal være like opptatt av mat som dem. Og jeg er uheldigvis en av disse.

Men ikke gi opp. Etter en stund med utstyrsfetisj og verdensfjern «burde ha», kommer jeg til å moderere meg, og komme med et råd som gjør at du forhåpentligvis vil se en gang til på alle de første uoppnåelige rådene og fordringene. Noe formildende og kanskje til og med nyttig?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr* uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE- BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?