Andreas Viestad: - Slik gjør du for å få til det aller beste påskelammet

- Har du tid, råd, ork og interesse som er lik min: Skaff deg én, to eller tre bakerovner. Det vil du ikke angre på.

Bæ, bæ, lille lam: Bruker du bakerovn til å lage lammesteik, blir den skikkelig brunet, ja, nesten svidd i kantene. Akkurat slik den skal være. Foto: Mette Randem
Bæ, bæ, lille lam: Bruker du bakerovn til å lage lammesteik, blir den skikkelig brunet, ja, nesten svidd i kantene. Akkurat slik den skal være. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg vil komme med litt fakta om den perfekte lammesteika. «Slik gjør du for å få til det aller beste påskelammet», kommer jeg til å begynne. Dette vil være informasjon som for så vidt er korrekt, men som det like fullt er lett å hate, som gjør at du får lyst til å kaste den første steinen, rope «korsfest» og «snobb», eller bare snu deg oppgitt bort.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer