Andreas Viestad: - Slik gjør du for å få til det aller beste påskelammet

- Har du tid, råd, ork og interesse som er lik min: Skaff deg én, to eller tre bakerovner. Det vil du ikke angre på.

Bæ, bæ, lille lam: Bruker du bakerovn til å lage lammesteik, blir den skikkelig brunet, ja, nesten svidd i kantene. Akkurat slik den skal være. Foto: Mette Randem
Bæ, bæ, lille lam: Bruker du bakerovn til å lage lammesteik, blir den skikkelig brunet, ja, nesten svidd i kantene. Akkurat slik den skal være. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg vil komme med litt fakta om den perfekte lammesteika. «Slik gjør du for å få til det aller beste påskelammet», kommer jeg til å begynne. Dette vil være informasjon som for så vidt er korrekt, men som det like fullt er lett å hate, som gjør at du får lyst til å kaste den første steinen, rope «korsfest» og «snobb», eller bare snu deg oppgitt bort.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer