Anita (24) fikk brystkreft

Fikk diagnosen i januar. Nå forteller hun om hva som gjør henne lykkelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ANITA HANSEN fra Tromsø er bare 24 år gammel. For snart tre år siden fikk hun en datter, og til sommeren skal hun gifte seg med «verdens beste mann».

I januar fikk hun diagnosen brystkreft. To dager etter ble hun operert. I sommer ble hun operert på nytt, det ene brystet ble fjernet fordi de fant flere kreftceller. Harde tak, tøffe nok til å ta motet fra enhver. Men Anita snakker mest om det positive.

- Jeg tenkte at jeg ikke skal være syk, at jeg skal være med på mest mulig og være frisk, sier Anita Hansen til Magasinet på nett.

HVA ER DET SOM GJØR Anita lykkelig midt i sykdommen? Det er temaet i kalenderen «Lykke» som lanseres i dag. Hun er med som en av 12 kalenderkvinner som alle har eller har hatt brystkreft. I kalenderen forteller de hva de blir glade av i livet.

Anita er kalenderens julipike. Det er datterens smil og lek som gjør henne glad. Når de små armene strekker seg mot henne for å gi henne en klem, kjenner hun lykke. Det har fotografen Lasse Berre og kunstneren Kristine Maudal laget en kunstnerisk tolking av. To små føtter symboliserer lykken datteren gir Anita.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer