Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Anne Grete Preus om den store smellen: - I slike situasjoner blir sårbarheten forsterket

Opplevde et samlivsbrudd kort etter farens død. Samtidig fikk hun konstatert en tvilsom nyresvulst.

Nysgjerrig på livet: - Jeg kjenner at joggeturene blir til spaserturer og at jeg får litt vondere i kroppen etter trening, sier Anne Grete Preus om å bli 60 neste år. Foto: Nina Hansen
Nysgjerrig på livet: - Jeg kjenner at joggeturene blir til spaserturer og at jeg får litt vondere i kroppen etter trening, sier Anne Grete Preus om å bli 60 neste år. Foto: Nina Hansen Vis mer

Når du er tenåring skal det ikke mye til før du føler deg litt utsatt. Og er du 1,88 høy så blir du lagt merke til. Men jeg tror det er mange som kjenner på det at de ikke blir helt forstått eller passer inn. Det ligger en eksistensiell ensomhet i oss alle, en skjørhet som vi ofte prøver å dekke til. At jeg har skilt meg ut, har betydd at jeg har kunnet stå opp for disse menneskelige betingelsene.

Med en keitete grasiøsitet har Anne Grete Preus stablet seg ned ved et bord innerst i hjørnet på Theatercaféen i Oslo. Hun gjør sjelden intervjuer, men på Dagbladets forespørsel har hun lyst til å snakke om det å være artist et helt liv. Om hva som kreves for å stå i front, når man helst ikke vil stikke seg fram. Om friheten i musikken og kunstnerlivet.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?