Anne Grete Preus om den store smellen: - I slike situasjoner blir sårbarheten forsterket

Opplevde et samlivsbrudd kort etter farens død. Samtidig fikk hun konstatert en tvilsom nyresvulst.

Nysgjerrig på livet: - Jeg kjenner at joggeturene blir til spaserturer og at jeg får litt vondere i kroppen etter trening, sier Anne Grete Preus om å bli 60 neste år. Foto: Nina Hansen
Nysgjerrig på livet: - Jeg kjenner at joggeturene blir til spaserturer og at jeg får litt vondere i kroppen etter trening, sier Anne Grete Preus om å bli 60 neste år. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Når du er tenåring skal det ikke mye til før du føler deg litt utsatt. Og er du 1,88 høy så blir du lagt merke til. Men jeg tror det er mange som kjenner på det at de ikke blir helt forstått eller passer inn. Det ligger en eksistensiell ensomhet i oss alle, en skjørhet som vi ofte prøver å dekke til. At jeg har skilt meg ut, har betydd at jeg har kunnet stå opp for disse menneskelige betingelsene.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer