Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Anne Gunn trodde julegaven skulle gjøre henne sprek

- Egentlig er jeg glad for at jeg alltid skylder på noe materielt, skriver Magasinets spaltist Anne Gunn Halvorsen.

TRENING: Det er ikke første gang Anne Gunn Halvorsen trodde hun trengte noe for å begynne å trene. Her er en tidligere teori: Hadde jeg bare hatt løpebrodder/vintertights/en ordentlig badedrakt, da, da ville jeg ha begynt å trene. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
TRENING: Det er ikke første gang Anne Gunn Halvorsen trodde hun trengte noe for å begynne å trene. Her er en tidligere teori: Hadde jeg bare hatt løpebrodder/vintertights/en ordentlig badedrakt, da, da ville jeg ha begynt å trene. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Jeg burde skjønt det allerede da jeg skrev «Fitbit» på ­ønskelista. Det var ikke en smart pulsklokke jeg trengte for å bli sprek. Det var viljestyrke.

Men likevel altså, for hundrede gang var det noe mate­rielt jeg trodde jeg manglet. Tidligere teorier: Hadde jeg bare hatt løpebrodder/vintertights/en ordentlig badedrakt, da, da ville jeg ha begynt å trene.

Hadde jeg bare hatt en stor fryseboks/kjøkkenmaskin/fiberhusk i skapet da, da kunne jeg spist sunt.

Egentlig er jeg glad for at jeg alltid skylder på noe materielt. Da er det i alle fall ikke meg det er noe galt med. Det er jo bedre å sutre over manglende ytre ressurser enn å hate seg selv for den man er.

Problemet oppstår først når utstyret plutselig dukker opp. Slik det gjorde da jeg pakket opp en Fitbit på julaften. Der lå den, et lilla plastarmbånd som på magisk vis målte søvn, hjerterytme og antall skritt samtidig som den var usedvanlig pratesjuk.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?